Sportolási Lehetőségek

Vodice az aktív kikapcsolódást kereső üdülni vágyók számára sem jelent csalódást, hiszen sportolási lehetőségek teljes tárházát ajánlja mindenki számára.

Kerékpárutak és kerékpárbérlés

A kerékpározásban az a szép, hogy szinte bárhol űzhető, csak egy bicikli szükséges hozzá. A hegyi kerékpározás szerelmesei a Vodice körül elterülő Okit-hegységben tehetik próbára magukat, a kicsit könnyebb útvonalra vágyók pedig választhatják a partmenti utat. Az sem probléma, ha a kétkerekűt valamilyen okból kifolyólag nem sikerült magukkal hozni, hiszen városszerte bérelhetők igencsak barátias áron! A bérbeadók nagyon rugalmasak, ugyanis bérelhetünk egész napra, de akár csak pár órára is!

Parasailing

A parasailing egy extrém sport, melynek során egy motorcsónak által húzott ejtőernyőre van szerelve egy- vagy két hely az adrenalinfüggők számára. Válaszhatunk akár 30 perces kört is magunknak, garantáltan izgalmas lesz első másodpercétől az utolsóig! Ezen felül pedig természetesen a kilátás is gyönyörű onnan föntről, egyszerűen káprázatos a víz színe.

Jet-ski

Az ember számára nincs is jobb a szabadság érzeténél, ezt pedig a jet-ski bérlés teljes mértékben kielégíti. Újonnan szerzett járgányunk elvisz minket, ahová csak akarjuk, legyen szó festői öblökről, nemzeti parkokról, vagy a szomszédos városról. A kezdőknek sem kell félniük, hiszen van lehetőségük egy rövid eligazításon részt venni, vagy útnak indulhatnak kísérővel is

Bungee Jumping

A Vodicétől néhány kilométerre fekvő šibeniki hídnál kipróbálható a mára már talán legikonikusabbá vált extrém sport, a bungee jumping. Azok, akik képesek legyűrni félelmüket és alávetik magukat biztosan katartikus állapotba kerülnek majd a felszabaduló adrenalin hatására. Amennyiben szeretnénk, az ott dolgozók kamerával is rögzítik ugrásunkat, a felvételeket pedig megőrizhetjük emlékként.

Tenisz

A sportolás az egészséges élet alapja, ezért érdemes utazásunkba is becsempézni, amennyire csak időnk engedi. A tenisz kiváló kikapcsolódás a nyaralás ideje alatt, mivel nem kell nagyszámú csapatokat szervezni, egy barátságos meccshez elég mindössze 2 fő. Vodicén 3 teniszpálya is található, mindenki ki tudja választani a hozzá legközelebbit, vagy számára legszimpatikusabbat.

Búvárkodás

Vodice gyönyörű vízzel és gazdag tengeri élővilággal rendelkezik, szinte adja magát a búvárkodás lehetősége. Az alámerülők szeme elé nem csak gyönyörű halak, osztrigák és korallok tárulnak, hanem az úgynevezett hajótemetőt is láthatják! Helyileg beszerezhető búvárengedély, emellett rendszeresen búvártanfolyam is indul!

Edzőterem

Az edzés szerelmeseinek nem kell lemondaniuk hobbijukról a nyaralás idejére, hiszen apartmanjaink közelében, a Hotel Olympia felszerelt edzőterme bárki számára igénybe vehető! Igény esetén személyi edző segít az edzés lebonyolításában.

Hajóbérlés

Vodice tengerparti paradicsom révén számos hajóbérlési lehetőséget nyújt az idelátogatóknak. Amennyiben van tengeri jogosítványa, bérelhet kategóriájának megfelelő hajót és felfedezheti vele a környező szigeteket. Ha nem rendelkezik jogosítvánnyal, akkor is van lehetősége kellemes túrahajózásra, hiszen az 5 lóerőnél kisebb teljesítményű hajók vezetői engedély nélkül kölcsönözhetők.