Vodice Bevásárlási Lehetőségek

Apartmanban való nyaraláshoz elengedhetetlen pár bevásárlással kapcsolatos tipp, ezért röviden összegyűjtöttük, mit és hol érdemes vásárolni Vodicén és környékén. Sokan teljesen felszerelkezve érkeznek a nyaralóba több kiló élelmiszert magukkal cipelve, azonban felesleges ennyire felpakolni, mivel a helyi üzletekben mindent meg lehet vásárolni, az itthoniakhoz hasonló árakon.

Kisboltok Vodicén

Tommy: A szállások közelében két Tommy is található. A kisebb közért jellegű üzlet Srima I. 58.  szám alatt helyezkedik el a srimai főúton a Šaci kifőzdével szemben. Itt alapvető élelmiszereket találunk meg, ha nagyobb választékra vágyunk, érdemes inkább az egyik hipermarketbe ellátogatni. A másik Tommy jobban felszerelt, ez a városközpont felé menet Ul. Ljudevita Gaja 10. cím alatt érhető el. Ez inkább supermarket jellegű, szélesebb választék tárul elénk.

Tommy reklámújság itt található, ez tartalmazza az aktuális kínálatot, árakat, akciókat: Tommy.

Konzum: Az itthoni CBA üzletlánc mintájára több típusával találkozhatunk, vannak kisebb üzletek és egész nagy bevásárlóközpontok is. Két konzumot találhatunk a városközpontban, a nagyobb Artina ul. 1A. cím alatt helyezkedik el, a kisebb üzlet pedig Trg hrvatskih mučenika 8. címen. Ha nagyobb bevásárlást tervezünk, érdemes ide ellátogatni, mert közel van és nagyobb a választék, vegán és gluténmentes termékekre is bukkanhatunk.

A konzum reklámújságot ide kattintva érheted el: Konzum.

          

Piac: Vodice városközpontjában kis piacot találhatunk, ahol friss gyümölcsöt, zöldséget és halat kaphatunk a helyiektől. A szomszédos Šibenik városában pedig a nagy piacra ellátogatva sokszínűbb választékból vásárolhatunk.

Hipermarketek

             

Plodine: Put Gaćeleza 3. címen található hipermarket Vodice határán fekszik, Lidl és Djelo bevásárlóközpontok szomszédságában. Az üzletek egymás mellett helyezkednek el, amit az egyikben nem találunk, azt a másikban biztosan meg tudjuk vásárolni. Nagy bevásárlásra tökéletesek, éppen ezért nem kell idegeskednünk, ha otthon felejtünk valamit. A reklámújságok itt találhatók: Plodine, Lidl, Djelo

Ide kattintva pedig az összes Vodice környéki üzletlánc aktuális katalógusát megtalálhatjuk: Katalógusok.