Szórakozási lehetőségek Vodicén

Vodice belvárosa nem csak nappal kínál szórakozási lehetőségeket. Akik az éjszakába vágynak, azok garantáltan nem fognak csalódni, hiszen a központ számos bárt és klubot tár a bulizni vágyók elé.

Szórakozóhelyek

Makina Caffe bar: Nappal kellemes kávézó, este pedig fergeteges party helyszín a Obala Ive Juriceva Cota 20. szám alatt található Makina Caffe bar. Aki nem akar messzire menni, de bulizni vágyik, annak ez a hely a tökéletes választás, mivel csak a bazársorig kell elsétálni az apartmanoktól, ami kb. 20 percnyi sétát jelent. Ide kattintva található egy kis ízelítő az itteni éjszakából: Makina .

Hookah bar: A Hookah bárban nappal sem áll meg az élet, egész nap várják az ide látogatókat. Érdemes figyelni facebook oldalukat, mivel a szórakozóhelyen szinte minden este előadó lép fel, emellett számos eseményt is szerveznek a szezon alatt. Aki White Partyra, vagy élő zenére vágyik, annak ideális célpont az Ul. Ljudevita Gaja 8. szám alatt elhelyezkedő bár, amit a városba befelé sétálva könnyen megtalálunk a part mentén. Facebook oldalukat ide kattintva találhatod: Hookah.

Baloo Beach Club: Baloo szórakozóhely nappal klubzenével és medencével, éjjel pedig hatalmas partykkal várja a bulizni vágyókat. Ha koktélozás közben egy kis felfrissülésre vágysz, medencézni támad kedved, ezt a helyet ajánljuk. A klubot a Hookah bárral szemben a part menti sétányon találod Ul. Ljudevita Gaja 6D. címen. Facebook oldalukat ide kattintva megtekintheted: Baloo.

Hacienda: A diszkó Magistrala 42. szám alatt található meg Vodicén. A szórakozóhelyet a főút mentén haladva érhetjük el a város szélén, azonban a klubba 21 éves kor alatt nem engednek be senkit, ezért ezt mindenképp vegyük figyelembe programszervezéskor! Aki táncolni és bulizni szeretne egész éjszaka, annak itt a helye. A remek hangulatról dj-k gondoskodnak, a többi már csak rajtunk múlik. Facebook oldalukat itt tekintheted meg: Hacienda.

Ha beszélgetős estre vágyunk a barátainkkal, számos bárt találunk a városban és az apartmanok közelében egyaránt, ahol csendes zene mellett koccinthatunk, vagy kártyapartyt rendezhetünk.